Защита на личните данни. Конфиденциална политика на amorebg.com

Съобразно Закона за защита на личните данни, Потребителят има право на достъп до собствените си Лични данни, които е въвел или са станали достояние на amorebg.com при ползване от на Сайта от него, както и на поправка на тези Лични данни.

Приемайки настоящите условия, Потребителите, които са регистрирали потребителско име и парола, изрично се съгласяват предоставените от тях Лични данни (включително избраните потребителско име и парола) да бъдат обработвани от amorebg.com по електронен път при доставка на поръчани стоки или услуги и при необходимост от помощ от служител на amorebg.com

Всички доброволно предоставени от Потребителя Лични данни и други Данни, които го идентифицират в процеса на ползване на Сайта се съхраняват, обработват и използват от amorebg.com за целите на поддръжка на определени функционалности на предлаганите услуги и за целите на рекламата на стоки и услуги, предлагани във amorebg.com

amorebg.com изрично уведомява Потребителя, че предоставените от Потребителя Лични данни не се отстъпват на трети лица за рекламни и промоционални цели.

amorebg.com си запазва правото да използва IP адресите и други данни на Потребителите за разкриване идентичността им в случаите, когато това е необходимо в изпълнение на закона, юридически процедури или за да се спазят настоящите условия.

АМОРЕ  ВИП  ЕООД осъзнава изключителната важност на поверителността, сигурността и защитата на личните данни на клиенти и партньори. Чрез въвеждане на стриктни и последователни политики и правила ние се стремим да осигурим защита на всички наши дейности. 

Лични данни, събирани чрез amorebg.com

Не е необходимо да предоставяте лични данни, за да използвате amorebg.com . Но уеб сайтът amorebg.com може да събира предоставени конкретно и доброволно от посетителите лични данни. amorebg.com събира Вашите лични данни, като спазва принципа на законосъобразност и прозрачност. Предприемаме разумни действия, за да гарантираме, че личните данни са точни, пълни и актуални. amorebg.com събира следните лични данни, които Вие ни предоставяте, докато използвате amorebg.com :

име;

адрес;

телефонен номер за контакт;

електронна поща;

amorebg.com не събира „чувствителни“ лични данни, които разкриват расов или етнически произход, политически, религиозни или философски убеждения; членство в политически партии или организации, сдружения с религиозни, философски, политически или синдикални цели; които се отнасят до здравето или сексуалния живот.

Нелични данни и „бисквитки“, събиране чрез amorebg.com

Ние събираме и информация, която не подлежи на идентифициране, но в определен етап може да бъде свързана с Вашите лични данни – това може да бъде Ваше потребителско име, IP адрес, географски данни, тип на операционна система, език, парола, предпочитания за търсене, свързани с конкретни търсения, както и други общи данни. За да гарантираме по-добра навигация, ние или нашите доставчици на услугата използваме „бисквитки“ (cookies) за събиране на обобщени данни. Ние не събираме и не съхраняваме индивидуални „бисквитки“. Имаме достъп само до обобщена информация за „бисквитки“ за функционални цели.

Можем да споделяме с трети страни информация, която включва:

брой посещения на amorebg.com

брой посетители на всяка страница от amorebg.com

имената на домейните на доставчиците на интернет услуги на посетителите на amorebg.com

 

3.5 Право за промяна на лични данни

Вие имате право на избор за типа лични данни, които събираме, също така и за целите, за които ги събираме и обработваме. Ние Ви предоставяме разумен достъп и възможност за преглед, коригиране, допълване или изтриване на лични данни, които сте споделили с нас.

3.6 Цели, за които използваме Вашите лични данни

amorebg.com  използва Вашите лични данни само за целите, посочени към момента на събиране след Вашето изрично съгласие, или за допълнителни съвместими цели съобразно закона.

Целите, с които amorebg.com събира и обработва лични данни, са:

за да отговорим на Ваши запитвания;

за да предоставим продукти, информация и услуги, които поискате;

за да подобрим качеството на нашите услуги;

за да се свържем с Вас за потвърждение на поръчка, която сте направили чрез amorebg.com

за да осигурим ефективно обслужване на нашите посетители;

за да се свържем с Вас за специални оферти и информация, за която мислим, че ще представлява интерес за Вас;

за да Ви предоставим полезни съвети, информация, актуализации;

за да се свържем с Вас с информация относно ползването на сайта amorebg.com

за да подобрим съдържанието и функционалността на amorebg.com

за да търсим Вашето мнение за наши продукти и услуги;

за целите на маркетинговата и рекламната ни дейност;

за всяка друга цел в съгласие с тази декларация за поверителност или за която сме получили отделно Вашето съгласие.

3.7 Политики и практики за защита на личните данни

За да защитим личните данни от неупълномощени за употербата им лица, разкриване, промяна или унищожаване, ние прилагаме строги стандарти за технологична и оперативна сигурност за защита на информацията в собствената си дейност. АМОРЕ ВИП ЕООД взима правни и технически мерки за защита на Вашите лични данни в съответствие с Регламента за защита на личните данни.

3.8 Срокове на съхранение на лични данни

amorebg.com съхранява Вашите лични данни толкова дълго, колкото е необходимо за обработка на кореспонденцията и всички евентуални допълнителни действия.

3.9 Предоставяне на лични данни на трети страни

Осъзнаваме отговорността, която носим, при пренос на лични данни към трети страни. Споделяме лични данни само при условие, че третите страни имат задължението да осигурят адекватни нива на защита. Ние им забраняваме да използват информацията, свързана с личните данни за техни собствени цели или за техни собствени маркетингови дейности.

amorebg.com си запазва правото да разкрива лична информация за Вас, когато вярваме, че законът го изисква или в отговор на правоприлагащи органи във връзка с наказателно или административно разследване.

amorebg.com предоставя лични данни (име, телефонен номер за връзка, адрес за доставка) на куриерски фирми с които exclusivejeans.bg има договор (която желаете или такава предложена от нас), които извършват доставка на продукти, поръчани през amorebg.com

3.10 Защита на личната неприкосновеност на деца и непълнолетни

Ние разбираме важността от защита на личната неприкосновеност на децата в интерактивния онлайн свят. Сайтът amorebg.com не е предназначен за или умишлено насочен към деца на и под 18-годишна възраст. Ние нямаме политика да събираме умишлено или да пазим информация за лица под 18-годишна възраст.

Информация за онлайн решаване на потребителски спорове съгласно чл. 14, ал. 1 от ОРС (регламент за Онлайн Решаване на Спорове):

Съгласно разпоредбите на чл. 14, ал. 1 от ОРС Европейската комисия предоставя една от платформите си на потребителите за разрешаване на онлайн спорове. Платформата (http://ec.europa.eu/consumers/odr) дава възможност за постигане на извънсъдебни споразумения по спорове, свързани с онлайн покупки и договори за услуги.

Нов профил

Вече имате профил ?
Вход или Нулиране на парола