ДОСТАВКА

За доставка на вашите поръчки имате избор между избран от вас офис на “СПИДИ” или адрес

1) Заплащането става с наложен платеж – в брой и с карта (за Спиди), при доставка на поръчката от куриера или в съответния куриерски офис. 

2) Всички пратки се изпращат с опция “преглед и тест” . Вашето право за връщане на заплатена стока в рамките на 14 дни е гарантирано със закон за защита на потребителите (ЗЗП) и комисия за защита на потребителите (КЗП), а ние Ви гарантираме абсолютно лесно и безпроблемно  връщане и замяна!

*Пробвайте у дома на спокойствие в комбинация с Ваши дрехи; ( Ако се наложи замяна на размер се свържете с нас и при получаването на новият размер -тогава връщате вашият )

*Без изненадващо високи такси за връщане ( Възстановяваме суми по БАНКОВ път ) 

  • При връщане на продукт ДОСТАВКАТА е за сметка на КУПУВАЧА

*При  замяна за друг размер, цвят или модел ние поемаме ВРЪЩАНЕТО на вашият артикул . ВИЕ заплащате ДОСТАВКАТА на новият размер,цвят или модел

3) Поръчки направени до 16:30 ч. в делнични дни, се доставят на следващия работен ден, включително и в събота. Поръчки направени в събота и неделя, се доставят във вторник. Някои от по-малките населени места нямат възможност за доставка на следващ работен ден и там се доставя на по-следващ (доставка до 2-4 работни дни).

4) След като сте заявили Вашата поръчка, ние ще се свържем с Вас, за да уточним подробностите по наличността и доставката на съответния артикул.

5) Доставката се извършва чрез посочената куриерска фирма  до желан от Вас адрес или офис на куриерската фирма в България.

6) За поръчка на стойност под 200 лв., куриерска услуга включва такса доставка, такса наложен платеж, такса гориво, ДДС и се заплаща в размер:

“Спиди” – 7.00 лв. до адрес (ориентировъчно).

“Спиди” – 5.50 лв. до офис (фиксирано). 

8) За поръчка на стойност НАД 200лв., куриерска услуга не се заплаща независимо от килограмите и размерите на пратката.

9) Опция фиксиран час за доставка не се предлага от куриерите ни. Като частично решение на тази опция, Вие може да изберете доставка до офис на куриер и да си вземете пратката в удобен за вас час.

ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

1) Вие имате възможност в рамките на 14 дни, от датата на получаване, безплатно да върнете или замените закупените продукти, като те трябва да са в същия търговски вид, в който са били получени, т.е. със запазени етикети и опаковки, не трябва да са били употребявани, прани и гладени.

2) За да върнете или замените закупен артикул e необходимо:

*да се свържете с нас на имейл: amorebg.com@gmail.com или на телефон 0897/ 87 86 41

3) Ако желаете възстановяване на заплатена сума

Към пратката, върната към нас трябва да добавите 

сумата за въстановяване, три имена на титуляра на банковата сметка и IBAN на банковата сметка;

4) Артикулите изпратени за връщане и замяна, се обработват в рамките на 3 работни дни след получаването им от наша страна (без събота, неделя и официални празници). Възстановяването на заплатена сума става единствено по банков път – до 3 работни дни след получаване на върнат продукт!

Пример: Ако сте изпратили към нас атикул за замяна в понеделник, с експресна доставка за ВАША сметка , то ние ще го получим във вторник до 17:00 и най-късно в петък ще бъдат заменени и изпратени към Вас с безплатна доставка независимо от килограмите и сумата на поръчката Ви. Ако желаете възстановяване на заплатена сума, то тя също ще бъде възстановенa най-късно в петък по банков път.

5) Ако заменения продукт е с по-ниска цена, то ние ще Ви изпратим разликата по банков път. Ако е с по-висока цена, то Вие ще заплатите разликата при получаване на заменения продукт.

6) При връщане за замяна за друг размер, цвят или модел, Вие изпращате продукта за сметка на получателя, т.е. за наша сметка, а замененият продукт се изпраща от нас с безплатна доставка, независимо от сумата на поръчката Ви.

7) Възстановяване на заплатена сума с наложен платеж не се извършва! Ако сте върнали пратка с наложен платеж към нас, то ще е необходимо да премахнете наложения платеж, като се обадите на един от националните телефони на използвания куриер, след което ние можем да приемем пратката и възстановим сумата по банков път в рамките на 3 работни дни. 

*За връщане и замяна не подлежат продукти от тип бельо поради хигиенични съображения.

За повече информация може да се свържете с нас всеки делничен ден от 9:00 до 17:00 ч. на телефон +359 897 87 86 41

Приятно пазаруване!

AMOREBG – made with love for you